Penis sacru.


Luni, 02 Aprilieora In micul regat Buthan, situat in muntii Himalaya, este incetatenit din vremuri vechi cultul falusului.

penis sacru

Conform traditiei, falusul, pictat si ornamenat cu panglici sau bile multicolore, constituie mandria de pe fatada caselor, palatelor si chiar a institutiilor, fiind considerat protector in fata tuturor relelor. Pretul exorbitant al penisurilor din Buthan Pictorii specializati in ilustrarea falusurilor sunt foarte bine priviti in Buhan, iar specialistii cu mare reputatie sunt remunerati regeste, conform rue Sangay Wangchuk, directrul unei importante agentii de turism din capaitala statului, a explicat presei ca "picturile falice sunt o reprezentare a libertatii absolute de exprimare artistica in tara noastra".

In schimb, sotia aceluiasi Sangay Wangchuk, poate mai pudica, s-a opus categoric ca pe fatada casei penis sacru sa apara o asemenea reprezentare traditionala nonconformista.

Account Options

Pentru a nu jigni nici locuitorii in milocul carora locuieste familia s-a ajuns la un compromis: s-a renuntat la traditionala pictura, dar de coltul acoperisului a fost atarnat un mic penis, confectionat din lemn. Este admis ca un mic simbol pentru cei care nu-si pot permite sa plateasca onorariile exorbitante ale pictorilor de penisuri.

penis sacru

Demonii distrusi cu falusul Ca orice vestigiu, si istoria legendarului falus se pierde in timp. Ea este atribuita calugarului tibetan Kunley Drukpa, un alcoolic fustangiu, care nu s-a lasat pana n-a transformat obiectul obsesiilor sale in simbol de cult.

Prin bizarul Bhutan: penisurile care alungă răul - claudiupalaz.ro

Legenda, pastrata pana astazi, spune ca Kunley Drukpa avea puterea supranaturala de a distruge demonii atunci cand ii lovea cu falusul sau, aflat intotdeauna in erectie. Arhivele regatului Buthan pastreaza cu piosenie o lunga lista cu demonii penis sacru de penisul lui Kunley Drukpa, dar si a penis sacru femei pe care, cu aceeasi necrutatoare arma antidemonica, le-a facut fericite.

  • Cum se face un penis mai gros
  • Imagine via Pixabay Săptămâna trecută, s-a anunțat că doctorii din Africa de Sud au completat primul transplant de penis reușit din istoria medicinei.
  • Controverse[ modificare modificare sursă ] Cicumcizia rituală a creat încă din antichitateanimozități, reacții de repulsie și de combatere, de interzicere, in special pe fondul antisemitismului oficial sau ocult - deși numărul absolut al musulmanilor circumciși este covârșitor mai mare decât al evreilor.
  • ​Tot ce voiai să știi despre transplanturile de penis, dar ți-era frică să întrebi
  • Vezi galeria foto » Există o singură ţară pe glob, unde desenarea sau pictarea unor falusuri umane pe ziduri, pereţi, uşi sau chiar ferestre nu este considerată un afront adresat bunelor moravuri şi nici măcar o golănie minoră.
  • Донесся из рации встревоженный голос Николь.
  • Элли покачала головой, когда все пятеро направились к площади.
  • Probleme de erecție tineri

Iesind din cadrul legendei si a fanteziei populare, cercetatorii penis sacru incercat sa acorde atribute moderne legendei despre persoajul in chestiune, punandu-l intr-o lumina neasteptata. Este vorba de accesul la cult in templu care, pana la Kunley Drukpa, era rezervat exclusiv elitelor sociale, in timp penis sacru acest calugar l-a extins pentru marele public.

Betiv, fustangiu, dar democrat Alegerea falusului ca simbol al conceptului sau avea ca scop atragerea atentiei asupra faptului ca acest detaliu anatomic are aceeasi valoare, vigoare si rol, indiferent daca apartine penis sacru din varful piramidei sociale sau celui mai umil din multimea vulgului.

Astazi, Kunley Drukpa este venerat in templul consacrat memoriei sale din lhakhang, o localitate aflata in vestul micului regat.

Husa penisului de cauciuc — 80 oferte pe Joom

S-a perpetuat traditia ca femeile sterile care calca lacasul, rugandu-se in templul lui Kunley Drukpa, raman insarcinate. Vestea a ajuns departe, iar lacasul este vizitat astazi de numeroase turiste dornice sa aiba copii, fapt pentru care a aparut si s-a dezvoltat rapid o mica industrie turstica de profil. Pe fondul acesteia, penis sacru intre turistii locali o istorioara legata de o femeie sterila, venita tocmai din Japonia, in speranta ca va penis sacru si ea insarcinata, daca se va ruga la Kunley Drukpa.

penis sacru

Minunea n-a intarziat. Eleuterococ pentru erecție in Japonia, peste fix noua luni, femeia a nascut un baiat de trei kilograme si jumatate.

Familia a ramas insa uimita vazand ca baiatul nu seamana deloc cu un japonez.

penis sacru

Dimpotriva, semana leit cu ghidul turistic al societatii, in supravegherea careia se afla lacasul Kunley Drukpa. Nu pot incheia decat tot penis sacru proverbul penis sacru care zice "se non e vero, e ben trovato".

A Penis Augmentation Doctor Explains How Getting Bigger Actually Works