Dragi constănțeni și locuitori ai județului Constanța,

   Aflat aproape de sfârșitul mandatului de Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, țin să vă mulțumesc pentru întreaga încredere și susținere pe care mi-ați arătat-o pe întreg parcursul activității mele. Așa cum v-am promis încă de la începutul mandatului, am făcut tot ce a stat în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Constanța. Nu a fost un mandat ușor, dar susținut de dumneavoastră am reușit să realizez tot ceea ce mi-am propus. Au fost proiecte pentru TOȚI CETĂȚENII, în sprijinul și interesul acestora.

   Gestionarea banului public a fost și este prioritară pentru mine, considerând că funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța înseamnă, în primul rând, obligația față de cetățean de a-l reprezenta, și nu o serie de avantaje materiale. Eu, personal, am renunțat la toate privilegiile ce decurg în urma acestei calități de ales local, și anume: mașină de serviciu, combustibil, șofer personal, diurnă, telefon sau alte bunuri. Oamenii m-au ales să îi reprezint cu cinste și onoare, nu să abuzez sau să mă bucur de aceste privilegii.

   Astăzi, când vă scriu aceste rânduri, o fac cu inima deschisă și cu speranța că nu v-am dezamăgit. Privind retrospectiv asupra parcursului celor patru ani de mandat, vă pot asigura că fiecare dintre inițiativele pe care le-am avut au fost pentru și în sprijinul cetățenilor. Iar pentru că faptele vorbesc de la sine, raportul meu de activitate cuprinde o sinteză a proiectelor și activității derulate în calitate de Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, funcție pe care o ocup din partea Partidului Mișcarea Populară.

Cu stimă și mulțumire, mă înclin!

Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța,

Claudiu-Iorga PALAZ

 

   Claudiu-Iorga Palaz – Raportul Vicepresedintelui Consiliului Judetean Constanta.pdf