Zilele acestea am asistat la un scandal mediatic provocat de către un senator PSD, legat de…FAMILIE.

În capul acestui senator al melcilor, noțiunea de ”FAMILIE” îi dă cu virgulă, lăsându-i creierul în…ceață (sau poate o confundă cu cea de ”LA FAMIGLIA”).

Domnul senator PSD, Daniel Breaz, Rector al Universității 1 Decembrie din Alba Iulia, dă în mintea unei vânzătoare de bilete de cinematograf și susține că   ”o mamă singură cu doi copii nu reprezintă o familie”.

Păi bine, bre senatorule, rectorule, frumosule, ”hau” câți ”puradei”, au membrii ”trebuie” să fie la noi, să ne zică mata, ”familie”?  (scuzați exprimarea).

Pe idioata aia o înțeleg, căci trebuie să respecte ordinele aberante ale unei companii cinematografice, ”Hollywood Multiplex”, dar pe senator, NU!

Sincer, m-aș fi așteptat să fie revoltat.  Să țipe ceva de la tribuna parlamentului!

Să nu fie de acord cu asemenea poziție aberantă! Să o caute pe femeie și să se ducă, împreună cu aceasta, să-i dea pe idioții de la Multiplex cu capul de pereți!

Dar NU!  El iese, frate, și ”dă cu mucii în fasole” (scuzați!): ”o mamă singură cu doi copii nu reprezintă o familie”.

Măi rectorule, senator!

Dar să înțelegem că dumneata și PSD susțineți că femeia cu cei doi copii ai săi trebuia să ia încă o…femeie alături, cu acte, ca să fie familie?

Sau să-și dea copiii spre adopție către…2 bărbați? Așa, ca să fie patru? Că nu prea înțeleg.

Și nici nu te-a scos vreun parlamentar la tablă să te întrebe. Niciunul!

Eu te întrebam public, de la tribuna Parlamentului, ce am întrebat mai sus! Dar asta aș fi făcut eu!

De ce? Pentru că mi se pare o mare mizerie afirmația dumitale la adresa a milioane de copii, rămași fără unul dintre părinți, cu sau fără voia celuilalt părinte, și care nu vor înțelege niciodată de ce un senator și o vânzătoare de bilete la film nu-i consideră familie?

Domnule senator/rector, viața nu iartă pe nimeni! Nu dumneata trebuie să recunoști familia sau idioata de vânzătoare a companiei ”Hollywood Multiplex”!

Prin atitudinea voastră ați jignit și mamele și tații, care își cresc copiii singuri pe lumea asta! Și pentru ce? Aveați teamă să afirmați că și ei reprezintă o familie?

Ei bine, vă spun eu că aceștia sunt FAMILIE de admirat pentru modul cum se luptă și cum își educă copiii.

Să înțeleg că ne veți trimite voi, parlamentarii, o astfel de lege aberantă? Atunci veți fi la fel de idioți ca vânzătoarea de bilete, care i-a făcut pe cei doi copilași să sufere și să se simtă marginalizați!

Vă cer, domnule senator Daniel Breaz, ca azi, 15 mai 2018, de Ziua Internațională a Familiei, să cereți public scuze tuturor familiilor care dintr-un motiv sau altul, cu sau fără voia lor, își  cresc singuri copiii, fără soț sau soție!

Tot de ziua familiei, pentru gestul șocant și aberant al companiei ”Hollywood Multiplex”, le cer acestora să-și ceară scuze public pentru acest ”concept” de abordare a familiei.

Nu uitați că atitudinea și gândirea voastră mizeră fac milioane de copii să sufere, pentru că nu vor înțelege niciodată de ce ei nu au familie.

IAR EI SUNT NEVINOVAȚI!

 

SĂ VĂ FIE RUȘINE!

http://beautybyjules.ro/featured/hollywood-multiplex-vs-familia-monoparentala/

https://ziarulunirea.ro/video-senatorul-psd-daniel-breaz-rector-al-universitatii-1-decembrie-1918

https://b1.ro/stiri/politica/familie-traditionala-senator-psd-222707.html

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/un-senator-psd-crede-ca-o-mama-singura-cu-doi-copii-nu-reprezinta-o-familie