”Azi am văzut pe pielea mea cum poate fi făcută terci o inițiativă bună pentru constănțeni, din cauza orgoliilor politice ale…. PNL. Nu pot să cred că politica poate împinge până la absurd un vot care ar fi fost de bun augur pentru urbe! Și totuși, azi, în ședința Consiliului Județean Constanța, s-a întâmplat.

PNL ”a trântit” un proiect de hotărâre pentru că era inițiat de….PALAZ! Mai concret, ”că nu vor ca Palaz să-și facă parc”! Așa a fost exprimarea clară a unui consilier PNL. Dar despre ce parc este vorba? Păi, să explic:

Am inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Județean, prin care am propus ca o suprafață de 2,5 ha din   Parcul Tăbăcăriei (aflat în proprietatea Primăriei Constanța), suprafață aflată în vecinătatea imediată a Pavilionului Expozițional (al cărui proprietar este Consiliul Județean) să fie trecută în proprietatea publică a Consiliului Județean Constanța.

Am considerat oportun pentru cetățean să ne implicăm noi – Consiliul Județean Constanța – într-o mai bună administrare  a acestei zone, și așa ”măcelărită” de retrocedări către diverși șmecheri.

După preluarea de către CJC, sunt sigur că implicarea administrației județene ar fi adus un plus Parcului Tăbăcăriei.

Dar, ce să vezi?! PNL ”TRÂNTEȘTE” proiectul pentru că nu este oportun. Mai exact, ei se gândesc la faptul că este mai bine să-i lase ”belea pe cap” lui Făgădău și să-l atace că nu își face treaba, decât să dea un aspect civilizat zonei, cu implicarea Consiliului Județean Constanța.

Ba, mai mult decât atât, în zonă sunt foarte multe retrocedări, iar trecerea în domeniul public al CJC ar fi oprit acest fenomen, care duce către dispariția Parcului Tăbăcărie.

Și totul, pentru ce? Pentru că proiectul este inițiat de Palaz și, așa cum mi s-a reproșat, ”vreau să punctez politic” și vreau ”să-mi fac parc”.

Alo! Voi sunteți sănătoși la cap?! Mai bine mărăcini și buruieni decât să facă Palaz parc pentru constănțeni? Am rămas fără cuvinte!

Domnilor PNL-iști, eu, inițiatorul acestui proiect, declar public că renunț la dreptul de autor al acestuia și vă las pe dumneavoastră să îl semnați și să îl promovați, numai să nu mai blocați inițiative constructive, căci se duce dracului Constanța!

Asta dacă nu cumva există avocați PNL, care de fapt abia așteaptă să facă retrocedări în zonă și Palaz v-a cam încurcat …ploile.

Eu sper totuși ca în următoarea ședință să se liniștească spiritele încinse și să se pună interesele constănțenilor înaintea orgoliilor politice”.

https://www.ordinea.ro/un-teren-de-25-hectare-din-parcul-tabacarie-motiv-de-scandal-intre-claudiu-palaz-si-liberalii-din-cjc-palaz-voi-sunteti-sanatosi-la-cap/

http://tomisnews.ro/liberalii-au-trantit-proiectul-lui-palaz-de-trecere-a-25-ha-din-parcul-tabacarie-in-administrarea-consiliului-judetean-tutuianu-catre-pnl-drobul-de-sare-care-cade-de-pe-soba/

https://www.replicaonline.ro/palaz-vrea-2-5-hectare-din-parcul-tabacarie-in-administrarea-consiliului-judetean-334430/

http://www.telegrafonline.ro/o-parte-din-parcul-tabacarie-trece-la-cjc-de-restul-se-ocupa-dumnezeu