Am ales acesată cale de a mă exprima în spațiul public pentru că nu știu câți dintre ziariști ar avea curajul să scrie cele ce vor urma.

     Ieri, Curtea de Apel București, secția contencios administrativ și fiscal, mi-a admis contestația și a desființat rezoluția de clasare a Inspecției Judiciare pentru Procurori, rezoluție pronunțată în legătură cu verificările presupuselor abateri disciplinare săvârșite de către procurorul Niță Teodor.

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000347409&id_inst=2

    Mai concret, subsemnatul am făcut sesizare către inspecția judiciară și am semnalat unele presupuse nereguli  săvârșite de către Niță Teodor, procuror de caz în dosarul în care acesta m-a trimis în judecată, semnalând printre multe altele că Niță Teodor a fost și avocat al celor care au formulat plângerea împotriva mea. Deci, era obligat să se abțină, fiind incompatibil, lucru pe care nu l-a făcut și care, în opinia mea, trebuie să fie cercetat disciplinar (pe lângă multe altele), deoarece am bănuiala legitimă că ar putea favoriza partea care mi-a formulat plângere penală. La acea dată, procurorul inspector care a făcut verificarea a considerat că nu este cazul ca procurorul Niță să fie cercetat în acest sens și nici față de alte aspecte semnalate de mine.

     Am urmat căile legale de atac împotriva rezoluției inspecției judiciare, iar ieri, Curtea de Apel București mi-a admis cererea și a dispus trimiterea dosarului către Direcția pentru Inspecție Judiciară pentru Procurori, în vederea completării verificărilor aspectelor semnalate de subsemnatul, în cel mult 30 de zile, referitor la posibile abateri disciplinare săvârșite de către procurorul Niță Teodor și de către procurorul Ștefan Gigi Valentin.

P.S.: Între timp, Curtea de Apel a anulat actele de urmărire penală împotriva mea, întocmite de către procuroul Niță Teodor și instanța a exclus toate probele administrate în cursul urmăririi penale a subsemnatului, constatând faptul că Niță Teodor era incompatibil pe durata urmăririi penale (constatând totodată și alte nereguli!!!). Dosar nr. 6455/118/2016/a1 – Curtea de Apel Constanța

ÎNCHEIERE DEFINITIVĂ!

Acum, inspecția judiciară are de verificat o încheiere definitivă care certifică foarte clar….incompatibilitatea procurorului Niță Teodor, care a fost și avocatul părților ce au formulat plângere împotriva mea (oare a fost doar coincidență?! Rămâne să vedem!).

P.P.S.: Oare, cumva, inspecția judiciară verifică și informațiile despre procurori fotografiați îmbrăcați în masoni sau care fac parte din masonerie?

TIC-TAC! TIC-TAC! Va urma…

https://www.ordinea.ro/procesul-prin-care-clientii-lui-ionel-hasotti-mulg-daune-de-la-prefectura

https://www.ordinea.ro/claudiu-palaz-nu-se-lasa-in-lupta-cu-procurorul-care-i-a-facut-dosar-penal

http://evz.ro/averea-imensa-procuror-interlop.html

http://romanialibera.ro/special/dezvaluiri/odrasle-de-procuror–apartament-de-la-un-interlop

 

 

Foto: observator.ro