Nu mulți constănțeni știu că subprefectul Accoium Mustafa Levent, ( grindă sau lemn, în traducere), este cel care “ține ” Guvernul Tudose și căruia Dragnea îi este dator. Cel puțin așa se exprimă cei care se află în spatele lui și îl manipulează ca pe o marionetă. Ce este de RÂS este că omul chiar crede asta!

Țipă și amenință în Prefectură și pe noul Prefect, spunându-i că dacă nu se face cum spune el, își dă demisia și Guvernul va pierde sprijinul politic al unicului parlamentar UDTR, Iusein Ibram! Așa, și?!

Dar să facem o mică prezentare a ” micului paharnic” din Prefectură,  care nu are un CV mai mare de 2…. rânduri. De ce? Pentru că el a pornit ca….”poștaș” în Primăria Constanța, plimbând hârtie de la registratură la diverse birouri, pe semnătură. Ca la birtul din sat! După venirea lui CIOLOȘ, acesta l-a păstrat în funcția de subprefect, că doar era un….”profesionist poștaș”.

Că doar avea experiență! Și cam ATÂT în CV!

Deci, unde să se întoarcă domnul Levent, dacă își dă demisia? Pe funcția de ”poștaș”  în Primăria lui Făgădău?! Să fim serioși! Încearcă doar să manipuleze oamenii și să “prindă fluturi” prin Prefectură, lăsând impresia că este “grindă” de deștept! Adică, lemn! Dar oare până la Tudose, ministrul Carmen Dan știe ce face în Prefectură, subalternul ? Știe cum face presiuni, ca interlopii, pe angajați și cum îi amenință cu dosare pe aceștia, când nu mai departe de acum vreo două zile, Dragnea a spus că trebuie să se termine cu astfel de practici?

Eu nu prea cred ca se știu toate aceste nereguli, la care este părtaș subprefectul de pe vremea ”defunctului politic”, Nicolaescu!

Dacă tot s-a pus o echipă nouă la conducerea Prefecturii, să se facă curat până la final! Eu știu că atunci când dai cu mătura, cureți toate gunoaiele, nu le lași prin colțuri, să le vadă lumea! Sau, cine știe, poate își va da demisia luni, că nu s-a făcut așa cum a vrut el atunci când a făcut presiuni și a încercat să mușamalizeze unele ilegalități, că tot are atribuții de ”VERIFICARE A LEGALITĂȚII”.

”Poștașul” profesionist din Prefectură se crede intangibil, de când l-a auzit pe deputatul, care îl susține, când a afirmat într-un cerc restrâns, unde eram și eu prezent, dar și un lider important al PSD, că, Ibram Iusein ”ține” Guvernul Tudose!

Dar, eu sunt convins că în Prefectura Constanța, lucrurile trebuie să intre în normal și să funcționeze legal, nu sub îndrumări ale procurorului x, care corespondează direct cu angajații Prefecturii sau a acoliților acestuia din Prefectură și care fac dosare la comandă!

 

Foto: telegrafonline.ro