Comunicat de presă

     Astăzi, 04.07.2017, Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a depus la Consiliul Județean Constanța, două proiecte de hotărâre, care privesc suplimentarea cu un numar de 20 de masini pentru transportul în comun pentru cele două firme care efectuează transportul Constanța-Năvodari.

“Am inițiat cele două proiecte de hotărâre, că urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor Constanței, dând curs totodată și doleanțelor celor doi primari, din orașul Năvodari(PSD) și din comuna Lumina(PNL) care doresc de asemenea să rezolve problema transportului de persoane care fac naveta din cele două localități.
Mentionez că cele două proiecte de hotărâre, inițiate de subsemnatul nu exclud propunerea d-lui consilier județean, Daniel Turcu, de a înființa o nouă linie de transport pe ruta Lumina-Năvodari-Constanța și retur, acesta urmând să-l depună cu anumite completări într-un termen cât mai scurt.
Fac precizarea că voi face demersuri pentru convocarea de urgență a unei ședințe de Consiliu Judeten, în vederea aprobarii proiectelor de hotărâre amintite, și pentru detensionarea situației create ca urmare a unui transport de călători necivilizat. Sunt convins că de această data consilieri județeni indiferent de culoarea politică vor înțelege necesitatea rezolvării acestei probleme privind transportul de călători, și vor vota pentru constănțeni.
Asigur cetățenii Constanței că voturile consilierilor PMP, vor fi ca întotdeauna doar pentru ei și nici decum pentru interesele economice ale diverselor firme.” a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Presedinte PMP Constanta,
Claudiu-Iorga PALAZ

https://www.replicaonline.ro/alte-doua-proiecte-depuse-de-pmp-la-cjc-pentru-transportul-navodari-mamaia-constanta-323618/

http://tomisnews.ro/palaz-duce-razboiul-mai-departe-doua-proiecte-de-hotarare-care-privesc-suplimentarea-cu-20-de-masini-de-transport-in-comun-pe-ruta-constanta-navodari/

https://www.ordinea.ro/miting-pentru-un-transport-in-comun-decent-pe-ruta-constanta-navodari-este-mobilizarea-pe-care-o-propune-consilierul-local-costel-aurelian-dumitrascu-din-navodari/

Foto: ordinea.ro