1 IUNIE 2017. JUD CONSTANȚA , COMUNA DELENI, SATUL PIETRENI! Un copil de 11-12 ani, paște oile. Este întrebat de ce face asta și unde îi sunt părinții. El răspunde simplu: “TATA BEA, mama doarme!” Și tu? “Pe mine mă trimite tata că dacă nu mă bate!”. Dar, mai departe, povestea este că “părinții” vând brânză din ce produce copilul!!! Adică, mititelul muncește ca cioban, iar PUTOAREA DE TATĂ stă acasă si bea, după ce vinde la negru brânză! Ba mai mult, scrie si pe poarta lucrul acesta: “vând brânză”!

     Oameni buni, ăştia ar trebui să fie boicotaţi! Să fie obligați să scrie cine muncește pentru produsul acela, iar noi sa nu cumpărăm dacă este obţinut prin exploatarea micuților! Părinţii nu au ocupație, şi EXPLOATEAZĂ COPILUL! Ce este incredibil este faptul că autoritățile, respectiv POLIȚIA NAȚIONALA DIN LOCALITATE, îi învață să trimită copii cu oile, pentru ca nu pot fi sancționați când turma calcă culturile proprietarilor!”, explică Palaz în postarea de pe Facebook.

     Şi uite aşa, prin complicitatea AUTORITĂȚILOR DIN LOCALITATE: POLIȚIE ŞI PRIMAR, în 2017, copii sunt EXPLOATAȚI, fără să ia cineva măsuri împotriva unor părinţi inconștienți! Oare are legătură cu faptul ca din când în când, pleacă cu sacoșele cu brânză? “Vino să iei o punga cu bomboane şi o ciocolată că este 1 Iunie şi este ZIUA COPILULUI. NU POT, CĂ DACĂ AFLĂ TATA MĂ BATE”! Aşa s-a terminat discuția cu cel mic. Oare daca îi fac pe toţi cei care sunt implicați NEISPRĂVIȚI, se vor supăra pe mine şi mă vor da în judecată?”

https://www.replicaonline.ro/anul-2017-copil-exploatat-de-parinti-catre-vicele-cjc-tata-bea-mama-doarme-320591/