Cum era de așteptat, PNL vrea să îngrașe porcul în ajunul alegerilor, drept pentru care a început să dea vina pe subsemnatul pentru înfrângerea din 5 IUNIE a “marelui” PNL. Ce vină am eu, Claudiu Palaz, candidat al PMP la funcția de primar, pentru faptul că PNL este praf la Constanța?
Ce vină am eu că alegătorii Constanței taxează PNL pentru blatul de ani de zile cu gruparea Mazăre – Făgădău – Strutinski (PSD)?
Oare chiar credeți, domnilor PNL-iști, că îi veți mai păcăli încă o dată pe constănțeni? NU, domnilor!
Constănțenii și-au dat seama că aveți BLAT cu PSD la Constanța și în țară!
Și dacă nu era de ajuns, culmea TUPEULUI, firmele de casă (GEPETO) ale finului președintelui PNL Constanța (Gheorghe Dragomir) și anume Robert Boroianu (candidat pe lista PNL) figurează pe lista lui Făgădău pentru programul ’’RESPECT”! Adică are contract și va beneficia de venituri din banii publici ai constănțenilor!
Păi și atunci, vă mai mirați că sunteţi după Palaz în sondaje?
Este un lucru normal, ținând cont că în urmă cu doi ani, în declarația din Cuget Liber a lui Gheorghe Dragomir acesta a recunoscut că aveți ”un scor exagerat de scăzut” (8,56%), după Mișcarea Populară (13,77%). Ba mai mult, tot în Cuget Liber, la acea vreme (2014) scria: ”PMP a devenit a doua forță politică în Municipiul Constanța!”. Păi de la acea dată, dumneavoastră cei din PNL nu ați mai făcut nimic ca să fiți supărați că nu vă ridicați în sondajele reale ale constănțenilor.
Așa că nu-i mai MINȚIȚI pe constănțeni! REALITATEA este alta! Sunteți așa de jos din cauza BLATULUI cu PSD și pentru faptul că aveți grupări economice care vă manevrează ca pe marionete!
Deci, domnilor PNL-iști, trădare, trădare, dar să știm și noi!
La Constanța, lupta politică reală este între PALAZ și FĂGĂDĂU!
Constănțenii vor decide pe 5 IUNIE!

PREȘEDINTE PMP CONSTANȚA,
CLAUDIU-IORGA PALAZ