Au trecut câteva zile de când am solicitat public desecretizarea declarațiilor de avere ale celor care candidează, așa cum am procedat eu! Nici până azi, atât candidații PNL cât și cei de la PSD nu au avut nicio reacție, băgând capul în nisip precum struții. Lipsa de respect față de alegători stă de pază la ușile celor două partide și acolo va rămâne și față de următoarea solicitare a subsemnatului.
Fac apel la toți parlamentarii constănțeni care nu au nicio urmă de decență sau respect față de constănțeni să aibă curajul să iasă public și să declare că ei vor renunța la pensiile speciale ale dumnealor! Este imposibil ca în ziua de azi, când problemele salariale ale românilor sunt pe tapet în sens negativ, dumneavoastră, domnilor parlamentari constănțeni, să nu aveți o urmă de moralitate și să luați pensii speciale, sfidând românii!
Dacă nu aveți tăria să declarați așa ceva, anume că renunțați la pensia specială, vă sugerez să declarați public că o veți dona Spitalului Județean Constanța! Măcar atât să faceți pentru noi, constănțenii!
Ce ziceți, domnilor parlamentari constănțeni, aveți curajul să renunțați la pensiile speciale sau ” nesimțite”, așa cum le numește presa? Eu cred că nu!
Pentru că nu sunteți BĂRBAȚI DE STAT, ci doar „STRUȚI POLITICI”!

PRESEDINTE PMP CONSTANTA,
CLAUDIU-IORGA PALAZ