Update 09.04.2016: Rectorul UMC confirmă că Decebal Făgădău a fost exmatriculat de două ori

Contactată de Cotidianul Replica, Doamna Violeta Ciucur, rectorul UMC, a declarat următoarele: „Într-adevăr, a fost exmatriculat de două ori, dar nu numai dânsul, ci mai mulți. Pentru faptul că n-au mai îndeplinit condițiile de a frecventa, în continuare, cursurile. Nu știu nimic despre copiat, nu eram rector în acea perioadă.“

http://www.replicaonline.ro/rectorul-umc-confirma-ca-decebal-fagadau-a-fost-exmatriculat-de-doua-ori-270098/

 

08.04.2016: Făgădău a fost exmatriculat de două ori de la UMC

Ponta pare să fie modelul tinerilor PSD. El este luat ca etalon și aplicat în toate organizațiile PSD. Constanța nu face excepție. PSD-ul de la malul mării aruncă în lupta electorală pentru Primăria Constanța un candidat care poate fi confundat cu ”șuții” din oraș, cu diferența că el face acest lucru din punct de vedere intelectual.

Astfel, după ce și-a ascuns CV-ul ani de zile de ochii presei, Partidul Mișcarea Populară a reușit să facă lumină în trecutul lui Făgădău: a descoperit că acesta a fost exmatriculat de două ori (în anul 1993 – 1994 și în anul 1996-1997) din cadrul U.M.C. Constanța. Motivul este următorul: a fost prins copiind la examenul domnului profesor Băluț!

Ulterior, pentru discreție, PSD Constanța l-a promovat politic pe domnul profesor Băluț în funcția de deputat.

Partidul Mișcarea Populară Constanța cere de urgență ca acest  ”infractor intelectual”, candidat al PSD pentru Primăria Constanța, să își dea demisia și să își retragă candidatura!

Strada vrea o nouă clasă de politicieni, bazată pe transparență politică în administrație.

Candidatul PSD nu numai că a fost prins și dovedit ca fiind un ”infractor intelectual”, dar a și ascuns acest lucru, dovedind o lipsă de responsabilitate care nu îl califică a fi un bărbat de stat!

 

 RUȘINE, DECEBAL FĂGĂDĂU!

Evenimentul zilei

Claudiu Palaz cere PSD retragerea candidaturii primarului Decebal Făgădău

Replica

Claudiu Palaz a luat la puricat CV-ul lui Decebal Făgădău