Penisuri exotice. Doua fotomodele isi dau limbi in pizda pe o plaja exotica


Sigurdur Hjartarson este întemeietorul Muzeului de Penisuri din Islanda. Muzeul oferă vizitatorilor din lumea întreagă o perspectivă amănunţită asupra penisurilor de toate dimensiunile.

penisuri exotice până la ce oră ți a crescut penisul

Hjartarson a început colectarea falusurilor încu un singur penis, de la un taur, iar în prezent colecţia a atins impresionantul număr de de exemplare, de la 90 de specii. Cel mai mare penis aparţine unui mascul de balenă supradotat şi cântăreşte 70 de kilograme şi are o lungime de 1,7 metri. Cel mai mic aparţine unui hamster prăpădit şi are modesta lungime de doar doi milimetri.

penisuri exotice erecție bruscă

Totuşi, se penisuri exotice absenţa unei specii: Homo Sapiens, dar, problema pare a-şi găsi rezolvarea, din moment ce un german, un american, un islandez şi un englez au promis solemn să-şi doneze mădularele muzeului după moarte. Americanul, în vârstă de 52 de ani, şi-a descris amănunţit penisul pe care l-a numit Elmo  într-un document oferit muzeului, ba mai mult decât atât, chiar i-a făcut şi un mulaj.

Donatorul islandez are venerabila vârstă de 93 de ani şi a avut un succes nebun la femei pe vremea când organul îi era puternic vascularizat.

penisuri exotice pentru a îndoi penisul când este ridicat

Acesta penisuri exotice ca actul caritabil să-i confere gloria eternă. Totuşi, s-ar putea ca donaţia să nu aibă efectul dorit, având în vedere că bărbatul a mărturisit că penisul i se micşorează cu cât înaintează în vârstă… ProTV.

penisuri exotice când crește penisul unui bărbat