Penis miniatural, Penis exagerat de min | Forumul Medical ROmedic


penis miniatural

Multi experti considera ca clitorisul este un penis care pur si simplu nu s-a dezvoltat. Ei descriu intregul sistem genital al femeii ca fiind penis miniatural masculine neajunse la maturitate. Usor de inteles, toti adeptii acestei teorii sunt barbati.

penis miniatural

Expertii-femei au o alta viziune. Conform acestora, penisul nu este altceva decat un clitoris supradezvoltat.

Ca de obicei, adevarul este undeva la mijloc. Intr-un stadiu timpuriu de dezvoltare, embrionul uman are atat organe sexuale barbatesti cat si organe sexuale femeiesti.

penis miniatural

Acestea exista sub forma unui anlage, un cuvant nemtesc pentru tesutul primitiv care se transforma mai tarziu intr-un organ specializat. Embrionul are un falus bisexual. La cei care vor deveni masculi se va transforma intr-un penis iar viitoarele fete vor avea un clitoris.

Wilfred, mi hai infilato il pene in bocca mentre dormivo. Wilfred, ți-ai pus penisul în gura mea în timp ce dormeam. David, metti il pene in freezer. David, pune penisul în congelator. Sarei omofobico perché non voglio un pene in bocca?

Conform deciziei cromozomiale luate in microsecunda conceptiei, penis miniatural fiinta se va metamorfoza intr-o zi ori intr-o dansatoare topless, ori intr-un bodyguard musculos. Totusi, in acest moment viiitoarea femeie penis miniatural este la fel de bine echipata ca si barbatii care, peste douazeci de ani, ii vor indesa bancnote in bikini ca semn de apreciere a farmecelor sale feminine.

De asemenea, viitorul bodyguard are, potential, toate dotarile pelviene pentru deliciile ascunse in bikinii care se vor imbulzi la un moment dat in jurul lui.

penis miniatural