Penis magic


Inclusiv cablu magnetic de încărcare USB 12 programe de vibrație Stimulare dublă cu Satisfyer Magic Bunny Cu două motoare, Magic Bunny de la Satisfyer nu numai că îți va răsfață punctul G, deoarece este echipat și cu un stimulator pentru clitoris.

penis magic 42 de ani erecție proastă

Axul curbat și mai lung penis magic punctul G cu precizie, în timp ce stimulatorul voluminos al clitorisului se penis magic pe clitoris.

Bijuteria este fabricată din silicon integral de înaltă calitate, moale, ceea ce înseamnă că vibratorul Rabbit nu numai că se simte extrem de flexibil și moale, dar transmite și vibrațiile profunde în mod deosebit de puternic către punctele fierbinți.

Inelul practic de fixare asigură o manipulare ușoară în penis magic utilizării.

penis magic medicament pt potenta

Panoul de control integrat în mâner poate fi controlat absolut intuitiv - ai de ales între 12 programe de vibrații, care sunt compuse din 6 intensități și 6 ritmuri și îți oferă programul potrivit pentru fiecare dispoziție. Ce alte avantaje mai are de oferit vibratorul?

penis magic erecția de dimineață plecată

Datorită procesării sale impermeabile IPX7Magic Bunny te va însoți într-un mediu umed - fie la penis magic, în cadă sau în piscina privată. Penis magic rămâne fără putere, bateriile sale integrate pot fi reîncărcate cu cablul de încărcare USB inclus. Siliconul igienic poate fi curățat cu ușurință cu doar câteva pufuri de Toy Cleaner, cum ar fi Disinfectant Spray de la Satisfyer. Pentru o experiență lină, îți recomandăm utilizarea suplimentară a unui lubrifiant pe bază de apă.

My 100% Natural ♥ Penis Enlargement Secrets ♥