Penis crema


penis crema

A se folosi regulat pentru a asigura o stimulare a erectiei. Intarzie ejacularea marind timpul contactului sexual.

penis crema

Big Boy Penis crema de Aur Crema provoaca o crestere in circulatia sangelui din penis deci o crestere in sensibilitate. Produs din plante folosit pentru stimularea si mentinerea erectiei.

  • Ejaculare parțială erecție scăzută
  • Impotenta totala
  • Marirea Penisului - Sex Shop - Produse % Originale
  • Ganglionii limfatici de pe penis

Folositi crema de 2 ori pe zi in zona genitala si masati 3 minute. Pentru uz extern.

Produse pentru mărirea penisului atent alese, de la cei mai buni producători astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate. Pentru orice fel de întrebări, nu ezitați să ne sunați sau scrieți prin oricare din mijloacele de comunicare puse la dispoziție email, whatsapp, facebook, telefon etc.

Nu lasati la indemana copiilor. Ingredientele exclusive din crema Penis XL face ca erectia sa fie mai ferma si sa dureze mai mult. Aplicati crema si masati in jurul penisului.

penis crema

Daca apar iritatii sau disconfort intrerupeti 74,40 RON Efarma. Efectul unic si profund al acestei creme asigura printr-o folosire periodica un penis mai dur si mai mare si o erectie mai performanta. Pastrati intr-un loc fer 55,00 RON Efarma.

penis crema

Contine uleiuri penis crema extrecte special selectionate care imbunatatesc circulatia sanguina si stimuleaza activitatea sexuala. Utilizare: se aplica un strat 49,90 RON Efarma. Are un intens efect vascularizant si stimulent, imbunatatind performatele in timpul actului sexual.

Crema pentru marirea penisului, Penis Maximum asigura revigorarea si intarirea penisului.