Erecție svadhisthana. Swadisthana sau chakra sacrala – În căutarea sinelui


erecție svadhisthana dacă soțul are un penis mare

Simbolul asociat este un erecție svadhisthana cu 6 petale, de culoare portocalie. Traditia hindusa reprezinta o semiluna in mijlocul petalelor iar aceasta contine un crocodil — animalul sacru erecție svadhisthana.

erecție svadhisthana cea mai mare erecție

Semiluna corespunde receptivitatii feminine. Pentru ca gestioneaza fluxul fluidelor in corp, este asociata cu elementul Apa. In astrologia esoterica, centrul energetic sacral este sub influenta Lunii iar calitatile aferente Swadisthanei sunt Inteligenta si Dragostea.

Frecventa radiantei sale este mai inalta decat cea a primei chakre, fiind prima armonica a acesteia.

erecție svadhisthana prin textul corzilor penisului

Astfel, in ordinea puterii, cea mai puternica este forta vitala a centrului bazal, urmata de energia sexuala a centrului sacral. Swadisthana dispune de o legatura directa cu Vishuddha — centrul gatului. Disfunctiile centrului sacral determina stari emotive de anxietate, teama si fobii.

Functionarea in parametrii normali genereaza increderea in sine si siguranta in conduita.

erecție svadhisthana cum să îmbraci un extensor al penisului

Glandele si organele gestionate de Swadisthana sunt pielea, organele de reproducere — mai ales cele feminine, rinichii, vezica urinara,sistemul circulator si sistemul limfatic. Plexul nervos asociat este plexul sacral iar glandele endocrine asociate sunt suprarenalele. Disfunctiile sexuale sunt legate de blocarea acestui centru energetic.

Cum să tratezi chakra Swadhisthana pentru alcoolism

In cazurile grave poate provoca incapacitatea femeii de a atinge orgasmul in timpul actului sexual. La barbati, disfunctia grava determina prin ejaculare precoce, erectie perturbata sau impotenta.

Rolul centrului sacral la gestionarea lichidelor, coroborat cu dereglarile functionale asociate determina afectiuni ale rinichilor si ale vezicii urinare — infectii urinare erecție svadhisthana incontinenta urinara - tulburari ale sistemului circulator, erecție svadhisthana ale aparatului sexual — la barbati tulburari in producerea lichidelor seminale; la femei tulburari de menstruatie, infectii vaginale si chisturi, sterilitate si in cazurile mai grave degenerate in sindromul Cushing, avand maladii asociate ca hipertensiune, diabet, obezitate, rotunjirea fetei, osteoporoza etc.

Fiind legata direct de meridianul Intestinului Gros si de meridianul Trei Focare, functia defectuoasa a chakrei sacrale mai este asociata cu tulburarile acestor meridiane si organelor guvernate de acestea, manifestate ca si probleme de digestie si implicit de metabolism — deficit de asimilare sau catabolism exacerbat, termoreglare slaba etc.

erecție svadhisthana cea mai mică erecție

Erecție svadhisthana de alta parte, cand centrul sacral Swadisthana functioneaza la deplinul sau potential, acesta elibereaza intuitia si puterile psihice — vointa, hotararea, comunicarea nonverbala.

Corpul eteric si energia de reproducere YuanQi sunt structurile asociate chakrei sacrale. Chakra Swadisthana este asociata cu elementul Apa. Simtul caracteristic centrului sacral este gustul. Mantra acestui centru energetic este VAM. Partajează asta:.