Erecție rectală


Alte situatii care necesita produsi care au la baza eliberarea de NO, cu efect erecție rectală vasodilatator beneficiaza de binecunoscuta Viagra, dar si molecule similare ca structura chimica recomandate de medicul urolog sau endocrinolog.

erecție rectală

Marele dezavantaj al acestor medicamente este insa coexistenta afectiunilor cardiovasculare care impun precautie in administrarea acestor produse. In plus, administrate pe termen lung se instaleaza toleranta si implicit necesitatea utilizarii unor doze mai mari, cu un risc cardiovascular crescut.

erecție rectală

O alternativa fericita si lipsita de efecte secundare o reprezinta ozonoterapia care se poate administra prin autohemoterapie majora sau insuflatie rectala, in ambele cazuri fiind semnalate imbunatatiri marcate ale erectiei atat din punct de erecție rectală al consistentei peniene cat si al duratei in timp.

Procedurile sunt foarte bine tolerate, dureaza putin iar efectele nu intarzie sa se instaleze in aceeasi zi, durand aproximativ ore. Pacientul nu necesita o pregatire speciala.

erecție rectală

Daca se opteaza pentru insuflatie rectală, pentru o buna desfasurare a procedurii, pacientul i se recomanda sa nu manance alimente care baloneaza inainte de tratament, sa isi goleasca ampula rectala, in mod erecție rectală dacă este posibil sau cu ajutorul hidrocolonoterapiei pentru o mai buna absorbție a amestecului gazos erecție rectală. Adresabilitatea vizeaza pacienti de toate varstele cu rezerva functionala pastrata sau latenta care vor sa-si imbunatateasca substantial performantele sexuale.

Din punct de vedere fiziopatologic, ozonoterapia are acelasi mecanism de functionare ca si sildenafil, tadanafil si alte molecule similare prin eliberarea de NO oxid nitric care are efect vasodilatator direct pe vasele din erecție rectală aparatului erectil.

erecție rectală

Ozonoterapia, poate fi o alegere fericita! Pentru intrebari și informații nu ezitați sa ne contactati!

erecție rectală

Descopera si tu terapiile neinvazive din cadrul clinicii noastre. Sanatatea este o necesitate!

erecție rectală