Aspirarea penisului, Circumcizie


aspirarea penisului erecție nu cu fiecare fată

Hematom penian Aspirarea penisului Pacienții cu fimoză rar necesită intervenții de urgență și ar trebui să se adreseze unui  urolog pe înainte de a dezvolta leziuni ireversibile ale penisului. O parafimoză este o urgență urologică și trebuie preluată imediat. Multe tehnici de reducere a parafimozei au fost descrise în studiile de caz, deși nici unul nu a fost testat în aspirarea penisului de control randomizate. Atunci când este necesar, toate procedurile următoare pot fi facilitate prin utilizarea anesteziei locale care utilizează clorhidratul de lidocaină fără epinefrină sau, mai ales la copii, sedare conștientă.

Posterior Polar Cataract - Dr Deepak Megur

Tehnica sterilă trebuie penisuri supereroi pentru toate procedurile invazive. Autorii aspirarea penisului încercarea de a reduce parafimoza în următoarea secvență, de la cel puțin invaziv  la cel mai invaziv.

Reducerea manuală se realizează prin plasarea a două degete index pe marginea dorsală a penisului în spatele preputului retras și a ambelor degete la capătul glandului. Glanul este împins aspirarea penisului prin preput cu ajutorul presiunii constante a degetelor, în timp ce degetele indexului trag preputul peste gland.

Circumcizie

Un bandaj elastic poate fi, de asemenea, înfășurat de la glandul la baza penisului timp de minute pentru a reduce la minimum edemul. Manevra fără zdrobire indică poziția degetelor să fie plasată pe porțiunea de constricție a prepuțului la pozițiile 3 aspirarea penisului 9 pentru a aplica o tracțiune simetrică continuă.

Metoda osmotic. Substanțele cu o concentrație ridicată de substanță dizolvată pot fi utilizate pentru a extrage osmotic lichid din glandul și prepuțul edematos înainte de reducerea manuală. S-a demonstrat că zahărul granulat răspândit pe gland și prepuțul timp de 2 ore facilitează reducerea manuală.

Aspiratorul penisului

Un dezavantaj major al acestor metode este că acestea necesită  mult timp. Metoda puncției. Această metodă necesită utilizarea unui ac de 21 până la 26 pentru a perfora deschiderile în prepuț pentru a permite fluidului edematos să iasă din locurile de puncție în timpul compresiei manuale.

S-au raportat reduceri de succes.

aspirarea penisului totul este ok  dar nu are erecție

Metoda hialuronidazei. Metoda de puncție poate fi sporită prin injectarea de alicote de 1 ml de hialuronidază utilizând o seringă de tuberculină în unul sau mai multe zone ale prepuțului edematos. Se crede că hialuronidaza dispersează aspirarea penisului extracelular prin modificarea permeabilității substanței intercelulare în țesutul conjunctiv.

You2Toys Pompa pentru marirea penisului Deluxe (Pompa erotica) - Preturi

Utilizarea acestei metode este contraindicată în cazul persoanelor cu infecție sau cancer, aspirarea penisului tehnica poate duce la răspândirea bacteriilor sau a celulelor maligne. Dezavantajele acestei metode includ riscul de anafilaxie și șoc.

aspirarea penisului când o fată vede un penis

Aspiraţie Un turnichit este aplicat arborelui penisului. Un ac de calibru 20 este apoi utilizat pentru a aspira ml de sânge din gland, paralel cu aspirarea penisului. Acest lucru reduce volumul suficient al glandului pentru a facilita reducerea manuală. Incizia verticala Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu are succes, banda constrictivă a preputului trebuie incizată folosind o incizie longitudinală de cm.

aspirarea penisului erecție permanentă penisul este permanent în picioare

Aceasta eliberează inelul de constricție și permite o reducere ușoară a aspirarea penisului. Circumcizia în urgență. Aceasta este o ultimă soluție, care trebuie efectuată de un urolog, pentru a obține reducerea necesară a unei parafimoze.

Tratament Priapismul este o conditie medicala dureroasa in care penisul in erectie sau clitorisul nu revine la forma sa flacida in ciuda absentei stimularii fizice si psihologice, la 4 ore. Priapismul este considerat o urgenta medicala care trebuie sa primeasca tratament adecvat.

Într-un studiu, pacienții care inițial au avut un răspuns parțial sau nu la acest regim aspirarea penisului ajuns la un răspuns complet după aspirarea penisului de zile de tratament. Utilizarea manitolului diuretic osmotic pentru a reduce parafimoza.

Procedura nu necesita anestezie si a fost asociata cu disconfort minim sau fara pacient, potrivit autorilor. O reducere completă a parafimozei a apărut după ce tifonul cu manitol a fost plasat peste prepuțul edemațiat  timp de aproximativ de minute la 6 pacienți.